Selskabsmenu

A la Carte...

Selskabsmenuer jan-marts 2025

MENU Eskae

Confiteret kuller med selleri, salturt og sort sesam

Vitello tonnato med kalv, tunsauce, kapers og mizuna

Svinekam med syltede beder, peberrod og urtemayo

Farseret kyllingebryst med trøffel, svampe og timian

bagte rødder med citronskal og purløg

Kartofler med hvidløg og hønsesauce

Mazarintærte med vanilje og tropisk frugt

 

MENU fisk

Confiteret kuller med selleri, salturt og sort sesam

Kammusling med kål, æbler og estragon

Håndpillede rejer med citronmayo, dild og kerner

Bagt torsk med tomat, sennep og salturt

bagte rødder med citronskal og purløg

Kartofler med hvidløg og hønsesauce

Mazarintærte med vanilje og tropisk frugt

 

MENU vegetar

Bagte græskar med belugalinser, pistacie og estragon

Grillet spidskål med burrata, syltet sennep og oregano

Marinerede kikærter med piquillo peber og persille

Svampepostej med trøffel, bagte løg og timian

bagte rødder med citronskal og purløg

Kartofler med hvidløg og urtesauce

Mazarintærte med vanilje og tropisk frugt

 

MENU deluxe

Løgrom med creme fraiche, løg og boghvede blinis

Cremet hummersalat med agurk, dild og brioche

Yellowfin tun med ristede kerner, olivenolie og urter

Himmerland oksemørbrad med søde løg og trøffel

Dobbelt bagt kartoffel med gruyeres og timian

Bitre salater med syltede bøgehatte og citronskal

Chokolade molleaux med amarena og vaniljeis

 

MENU jægeren

Gule ærter a la Eskae med porre, rødder og urter

Braiseret iberico grisenakke med chimichurri 

Ristede salsiccia pølser med salvie og fennikel

Røget svinebryst med timian og løg

Sprøde spanske flæskesvær

Hjemmebagt brød og økologisk smør

Sylt og sennep

 

For sammensætning og priser kontakt os via tlf. eller mail

[ alle menuer er som udgangspunkt min 6 kuverter ]

 

For særlige ønsker og sammensætninger kontakt os på [email protected] 

 

Kontakt os