De kolde
Confiteret torsk med oliven, fennikel, tomat og dild
Røget andebryst med enebær, lime og chikorie
Spidskål med burrata, syltet sennep og oregano
De varme
Fyldt kyllingeoverlår med trøffelfars, svampecreme og timian
Jersey kalvemørbrad med løgkompot, parmesan og mizuna
Glaserede beder med peberrod, kartoffel og rød karse
De søde
Profiteroles med vaniljecreme og chokolade
Mini molleux med blødende hjerte og passionsfrugt
Kransekage med hvid chokolade og hasselnød
500,-
Tilkøb
Snacks
Sprød butterdej med mortadella, pistacie og rocaVerano
Krustader med Håndpillede rejer, safran, selleri og kørvel
Radicchio med kyllingemousse, æble, skalotteløg og estragon
125,-
Hjemmebagt brød
Vores hjemmebagte brød med purløg smør
25,-
Osten fra støvlelandet
Fire italienske oste med sødt, salt og sprødt
95,-
Vinpakke
Marsuret prosecco treviso fra Veneto
Santadi Vermentino fra Sardinien
Loire rød
Langhe neb
Portvin
Brachetto
1000,-
Afhentning af nytårsmenuer mellem kl. 13-15 den 31 december.