Souffle af kulmule og jomfruhummer med citroncreme og urter
Confiterede vagtellår med belugalinser og piquillo peber
Fyldte svampe med høns, trøffelmayo og estragon
Greater Omaha oksecuvette med søde løg og salvie
Bagte kartofler med burrata og persillepesto
Bitre salater med citronskal og parmesan
Indbagt Tallegio med honning og timian Molleux og Pasteis de Nata
Få alt dette for 500 kr. pr person
Nytårs tapas 2025
De kolde
Gravad makrel med enebær, lime og koriander
Confiteret kuller med oliven, fennikel, tomat og dild
Spidskål med burrata, syltet sennep og oregano
De varme
Fyldt kyllingeoverlår med trøffelfars, svampecreme og timian
Jersey kalvemørbrad med løgkompot, parmesan og mizuna
Glaserede beder med peberrod, kartoffel og rød karse
De søde
Profiteroles med vaniljecreme og chokolade
Mini molleux med blødende hjerte og passionsfrugt
Kransekage med hvid chokolade og hasselnød
500,-
Snacks
Grissini og pesto rosso med tomat og peber
Italiensk gedeostecreme med oliven og crostini
Mortadella fra Bologna med kapers, rosmarin og butterdej
125 kr.
Vinpakke
1 Boblevin
2 hvidvine
2 rødvine
dessertvin
1000 kr.