ESKAE

Gastro & Events

Et oplevelses koncept med fokus på de gode ting i livet


Hvem er vi;

Gitte Esman Kærgaard Petersen passioneret foodie med en fortid i fagforening og a-kasse verdenen, med fokus på coaching, medarbejder trivsel, personale udvikling og process optimering. Tidligere deltager i programmet Masterchef. Gitte har valgt at trække stikket til en verden af tm systemer og kpi'er. Hun har fundet en glæde i at lave det hun inders inde brænder for, mad, vin, go kaffe og personlig kontakt med mennesker.

Martin Richard Kærgaard Petersen restaurantchef og vinmand gennem de sidste 15 år, nomineret til årets sommelier i 2011 i den danske spiseguide, kåret til årets ekspedient i Silkeborg 2020. Martin har gennem sit virke arbejdet passioneret med vin og andre drikke, og er vild med at være på.

En storyteller af hjerte og en gøgler af sjæl.


Ideen med et flydende koncept, hvor rammerne ændres i forbindelse med hvert unikke event, er hele essensen af virksomheden. Vinsmagninger, pop up butik, kaffebar, cafe, ginsmagninger, fællesspisning, koncerter, private dining og take away arrangementer er bare nogle af mulighederne i denne særlige ESKAE.

Vi Glæder os til at møde jer.