Eksempler på nogle af vores favorit retter – vi laver mad ud fra årstidernes grønt
Confiteret kuller med selleri, salturt og sort sesam
Vitello tonnato med kalv, tunsauce, kapers og mizuna
Caprese – tomater med burrata og persillepesto
Svinekam med syltede beder, peberrod og urtemayo
Farseret kyllingebryst med trøffel, svampe og timian
Kammusling med kål, æbler og estragon
Håndpillede rejer med citronmayo, dild og kerner
Bagt torsk med tomat, sennep og salturt
Grillet spidskål med burrata, syltet sennep og oregano
Marinerede kikærter med piquillo peber og persille
Svampepostej med trøffel, bagte løg og timian
Himmerland oksemørbrad med søde løg og trøffel
Dobbelt bagt kartoffel med gruyeres og timian
Chokolade molleaux med amarena og vaniljeis
Mazarintærte med vanilje og årstiden frugt
JÆGEREN
Gule ærter a la Eskae med porre, rødder og urter
Braiseret iberico grisenakke med chimichurri
Ristede salsiccia pølser med salvie og fennikel
Røget svinebryst med timian og løg
Sprøde spanske flæskesvær
Hjemmebagt brød og økologisk smør
Sylt og sennep
Menu 1
Confiteret kuller med selleri, salturt og karse
Vitello tonnato med kalv, tunsauce og kapers
Italian roast af gris med løg og salvie
Cannellino bønner med rucola og citronskal
Italienske oste med mandler, oliven og surt
Hjemmebagt brød og dyp
350,-
Menu 2
Confiteret kuller med selleri, salturt og karse
Caprese med modne tomater, bøffel mozzarella og persille
Vitello tonnato med kalv, tunsauce og kapers
Braiseret oksebryst med beder og rosmarin
Salat med grønne bønner, løg og oregano
Italienske oste med mandler, oliven og surt
Panna cotta med citron og hvid chokolade
Hjemmebagt brød og dyp
450,-
Menu 3
Confiteret kuller med selleri, salturt og karse
Håndpillede rejer med blomkål, semibagte tomater og dild
Caprese med modne tomater, bøffel mozzarella og persille
Vitello tonnato med kalv, tunsauce og kapers
Farseret kyllingebryst med trøffel og svampe samt sauce
Ristede gnocchi med hvidløg og salvie
Italienske oste med mandler, oliven og surt
Panna cotta med citron og hvid chokolade
Hjemmebagt brød og dyp
550,-
For sammensætning og priser kontakt os via tlf. eller mail
[Vi sammensætter altid menuerne ud fra en snak om ønsker og vi tager også højde for allergener]
Kontakt os på [email protected]
Tlf: 53 85 56 63