Selskabsmenu

A la Carte...

Eksempler på nogle af vores favorit retter – vi laver mad ud fra årstidernes grønt

Confiteret kuller med selleri, salturt og sort sesam

Vitello tonnato med kalv, tunsauce, kapers og mizuna

Caprese – tomater med burrata og persillepesto

Svinekam med syltede beder, peberrod og urtemayo

Farseret kyllingebryst med trøffel, svampe og timian

Kammusling med kål, æbler og estragon

Håndpillede rejer med citronmayo, dild og kerner

Bagt torsk med tomat, sennep og salturt

Grillet spidskål med burrata, syltet sennep og oregano

Marinerede kikærter med piquillo peber og persille

Svampepostej med trøffel, bagte løg og timian

Himmerland oksemørbrad med søde løg og trøffel

Dobbelt bagt kartoffel med gruyeres og timian

Chokolade molleaux med amarena og vaniljeis

Mazarintærte med vanilje og årstiden frugt


JÆGEREN

Gule ærter a la Eskae med porre, rødder og urter

Braiseret iberico grisenakke med chimichurri

Ristede salsiccia pølser med salvie og fennikel

Røget svinebryst med timian og løg

Sprøde spanske flæskesvær

Hjemmebagt brød og økologisk smør

Sylt og sennep


Menu 1

Confiteret kuller med selleri, salturt og karse

Vitello tonnato med kalv, tunsauce og kapers

Italian roast af gris med løg og salvie

Cannellino bønner med rucola og citronskal 

Italienske oste med mandler, oliven og surt

Hjemmebagt brød og dyp

350,-


Menu 2

Confiteret kuller med selleri, salturt og karse

Caprese med modne tomater, bøffel mozzarella og persille

Vitello tonnato med kalv, tunsauce og kapers

Braiseret oksebryst med beder og rosmarin 

Salat med grønne bønner, løg og oregano

Italienske oste med mandler, oliven og surt

Panna cotta med citron og hvid chokolade

Hjemmebagt brød og dyp

450,-

 

Menu 3

Confiteret kuller med selleri, salturt og karse

Håndpillede rejer med blomkål, semibagte tomater og dild

Caprese med modne tomater, bøffel mozzarella og persille

Vitello tonnato med kalv, tunsauce og kapers

Farseret kyllingebryst med trøffel og svampe samt sauce

Ristede gnocchi med hvidløg og salvie

Italienske oste med mandler, oliven og surt

Panna cotta med citron og hvid chokolade

Hjemmebagt brød og dyp

550,-

 

For sammensætning og priser kontakt os via tlf. eller mail

[Vi sammensætter altid menuerne ud fra en snak om ønsker og vi tager også højde for allergener]

Kontakt os på [email protected] 

Tlf: 53 85 56 63

Kontakt os