Sandwich, salater og pasta
Frokost take away hver uge fra tirsdag til fredag. Vi har åbent fra kl. 10.00 til kl. 15.00 med forbehold for udsolgt.
Marinerede julesild med karrysalat og dild
Håndpillede rejer med økologiske æg, urtemayo og purløg
Lun leverpostej med italiensk bacon og portobello svampe
Sprød Svendborg gourmetgris med æble og tyttebær
Oksesteg med peberrod, bredbladet persille og selleri
Risdessert med kirsebær, bagt hvid chokolade og mandler
Hjemmebagte maltbrød og filone flutes
Økologisk smør
250,-
Marinerede julesild med karrysalat og dild
Stegte sild med løgkompot, radiser, agurk og karse
Håndpillede rejer med økologiske æg, urtemayo og purløg
Katrinedal laks med rødbede og peberrod
Lun leverpostej med italiensk bacon og portobello svampe
Sprød Svendborg gourmetgris med æble og tyttebær
Oksesteg med selleri og bredbladet persille
Unika ost med hjemmelavet sylt, sødt og salt
Risdessert med kirsebær, bagt hvid chokolade og mandler
Hjemmebagte maltbrød og filone flutes
Økologisk smør
395,-
Nytår 2023
Menu
Katrinedal laks-urtecreme-selleri-kørvel
><
Confiteret torsk-fennikel-tomat-persille
><
Italiensk Coppa-trøffel-æg-purløg
><
Braiserede svinekæber-piquillo peber-kikærter
><
Himmerland oksemørbrad-brunet løg-artiskok
><
Bitre salater-citronskal-kapers-urter
><
Asparges kartofler-rosmarin-sort peber
><
Pastel de Nata-profideroles-eclair
500,-