Menuer & Mødepakker

Sandwich, salater og pasta

Frokost take away hver uge fra tirsdag til fredag. Vi har åbent fra kl. 10.00 til kl. 15.00 med forbehold for udsolgt.


Julemenu 1


Marinerede julesild med karrysalat og dild 

Håndpillede rejer med økologiske æg, urtemayo og purløg

Lun leverpostej med italiensk bacon og portobello svampe

Sprød Svendborg gourmetgris med æble og tyttebær

Oksesteg med peberrod, bredbladet persille  og selleri

Risdessert med kirsebær, bagt hvid chokolade og mandler

Hjemmebagte maltbrød og filone flutes

Økologisk smør

250,-

Julemenu 2


Marinerede julesild med karrysalat og dild 

Stegte sild med løgkompot, radiser, agurk og karse

Håndpillede rejer med økologiske æg, urtemayo og purløg

Katrinedal laks med rødbede og peberrod

Lun leverpostej med italiensk bacon og portobello svampe

Sprød Svendborg gourmetgris med æble og tyttebær

Oksesteg med selleri og bredbladet persille

Unika ost med hjemmelavet sylt, sødt og salt

Risdessert med kirsebær, bagt hvid chokolade og mandler

Hjemmebagte maltbrød og filone flutes

Økologisk smør

395,-




Nytår 2023 

Menu

Katrinedal laks-urtecreme-selleri-kørvel

><

Confiteret torsk-fennikel-tomat-persille

><

Italiensk Coppa-trøffel-æg-purløg

><

Braiserede svinekæber-piquillo peber-kikærter

><

Himmerland oksemørbrad-brunet løg-artiskok 

><

Bitre salater-citronskal-kapers-urter

><

Asparges kartofler-rosmarin-sort peber 

><

Pastel de Nata-profideroles-eclair

 

500,-

Italien - inspiration

En rejse til vores Italienske køkken.

Her listet Inspiration til lækre retter...


Forretter;

Plukket torsk med selleri og sprøde kerner

Vitello tonnato med kalv, tunsauce og kapers

Lufttørret gris med balsamico og nødder

Grillede artiskokker med citron og olivenolie

Gulerod og pastinak med bønnecreme og pesto 

Foccacia og urteolie


Hovedretter;

Cannelloni med laks, ricotta og kål 

Sprød polenta med okseragout

Fladbrød med tomat, mozzarella og nduja pølse

urtesalat og parmesan


Desserter;

Tiramisu med marsala og espresso

Panna cotta med vanilje og frugt




Frankrig

Franske tendenser der smager.

Her listet Inspiration til lækre retter...


Forretter som delemad;

Dampede blåmuslinger med pastis

Endive salat med rillettes og Dijon sennep

Flammekuchen med bacon, løg og creme fraiche

Vagtellår med spidskål, æble og estragon

Pate med butterdej og sky

Brød, og smør med havsalt


Hovedretter som delemad;

Andeconfit med hvide bønner, tomat og spæk

Svinekotelet med linser, gulerod og syltede løg

Kålsalat med appelsin og tyttebær

Braiserede champignon med hvidløg og tomat


Desserter;

Langres rødkit ost fra Champagne med sprødt

Creme brulée med vanilje


Spanien - inspiration 

Tapas som vi kan li' det.

Her listet Inspiration til lækre retter...

Forretter;

Rejer i krydret olie med persille

Padron peberfrugter med salt

Saltet torsk med kartoffel og hvidløg

Tortillas med selleri og syrlige løg

Lufttørret Serrano skinke

Brød og aioli


Hovedretter;

Albóndigas kødboller i tomatsovs

Ristede chorizopølser med æble og mandler

Pimientos del piquillo med kikærter

Andelår med syltede ferskner og kanel

Bitter salat med valnød og sultana


Desserter;

Manchego ost med honning

Sød risdessert med karamel og vanilje




Norden

Skandinaviske toner.

Her listet Inspiration til lækre retter...


Forretter som delemad;

Stegte sild med karamelliserede løg, agurk og radise

Rejesalat med smilende æg og purløg

Varmrøget laks med dild dressing

Kyllingesalat med svampe og bacon

Ristet kerne rugbrød

lyst brød og smør


Hovedretter som delemad

Glaseret svensk skinke med grønkål

Postej med svampe, bacon og rødbede

Oksesteg med Waldorfsalat og sauce

Bagt kartoffelmos med urter


Desserter

Citronfromage med hvid chokolade og citrusurter

Ris dessert med kanel og kirsebær

Mødepakke 'light'


8.00 Velkommen

Morgenkaffe, surdejsboller, smør, ost, italiensk skinke, marmelade og isvand


10.30 Formiddagsfrugt

Kaffe opfyldning samt frisk frugt


13.00 Frokost

Dagens frokost med hjemmelavet lemonade og vand med og uden brus


495,- pr. person* 

*(eks. lokaleleje)






Mødepakke 'large'


8.00 Velkommen

Morgenkaffe, surdejsboller, smør, ost, italiensk skinke, marmelade og isvand


10.30 Formiddagsfrugt

Kaffe opfyldning samt frisk frugt


13.00 Frokost

Dagens frokost med hjemmelavet lemonade og vand med og uden brus


15.30 Eftermiddagskaffe & kage

Dagens kage med kaffe og te


18.00 Aftensmad

Dagens delemenu med 2 øl, vin eller vand


795,- pr. person*

*(eks. lokaleleje)


Mødepakke 'medium'


8.00 Velkommen

Morgenkaffe, surdejsboller, smør, ost, italiensk skinke, marmelade og isvand


10.30 Formiddagsfrugt

Kaffe opfyldning samt frisk frugt


13.00 Frokost

Dagens frokost med hjemmelavet lemonade og vand med og uden brus


15.30 Eftermiddagskaffe & kage

Dagens kage med kaffe og te


595,- pr. person*

*(eks. lokaleleje)



Mødepakke 'crafted'


8.00 Velkommen

Morgenkaffe, surdejsboller, smør, ost, italiensk skinke, marmelade og isvand



Efterfølgende varieret indhold efter dialog herom. Pris afhænger af indhold.

kontakt os på info@eskae.dk

Så kan vi sammensætte en unik pakke til netop jer.