Events & kurser

TORSDAG DEN 23. FEBRUAR 2023 KLOKKEN 18.00


Verden i Eskaen ★ Gastro koncert m. Julian Maraboto · MexicoBestilling af koncert og bordreservation på Billetto via knappen til højre eller linket her:https://billetto.dk/.../verden-i-eskaen-gastro-koncert-m...

Eskae’s gastro koncerter er et spil for alle sanser - hvor mad, ædle drikke, historier og musik smeltes uhøjtideligt sammen fra aftenens udvalgte tema. Denne aften er temaet Mexico med buffet og intim koncert med det mexicanske stjerneskud Julian Maraboto.

Når man oplever Julian Maraboto's musik, kan man forvente en lækker blanding af forskellige smage og dufte, som fortryller lytteren til et eksotisk paradis med en varm atmosfære.
Maraboto er en musikalsk rejse, som afspejler især Mexico og landets diversitet gennem Julian Marabotos sange, men det er også historien om musikken, der er skrevet af en mexicaner, som har efterladt alt for at forfølge sin drøm i et andet land.
Koncerten kommer til at foregå i et intimt og akustisk setup.

Der vil inden koncerten blive anrettet buffet i salen inspireret af aftenens musikalske tema og i baren kan købes vin, drinks og øvrige drikke.

Smagninger

En smagning kan tages i mange retninger, hvilket Martin har erfaret i sit arbejde de sidste 16 år hos Restaurant Piaf, Brdr. D's Vinhandel, Drewsens og senest VIVI trattoria og bar.

Nogle eksempler kunne være:

- Bobler og luftige snacks

- Fyldige vine og smagfulde oste

- Gin/tonic og tapas

- Rom og chokolade

- Øl, snaps og smørrebrød

- Napa Valley og rødt oksekød

- Øko vine og grøntsager


Priser varierer efter indhold.

Kontakt os på info@eskae.dk og få et tilbud der smager.

 

Pop up butik

Med tiden regner vi med at invitere nogle af vores gode samarbejdspartnere forbi til at lave nogle pop up shops, hvor vi i Virklund kan fylde op på lageret til en fornuftig pris.

Så glæd dig til pop up outlets og meget mere i den boldgade.


Har I nogle gode ideer til hvem der skal kigge forbi os, må i endelig skrive til os på info@eskae.dk

Koncerter

I foråret 2023 vil vi starte op med koncerter i fælleshuset, hyggelige aftener med mad, bar og musik.


Glæd jer til vores koncert og event kalender for 2023, som kommer på banen sidst i november.


Vi har selvfølgelig også gavekort, som kan bruges til de forskellige begivenheder, hvis man står og mangler en gave til ham eller hende der har alt hvad hjertet kan begære.

Fællesspisning

Fællesspisning er vigtigt for det gode sammenhold i vores lille lokale oase. Her kan vi mødes og snakke sammen på kryds og tværs.


Menuen vil være smagfuld og enkel.

Drikkevarerne kan man selv medbringe eller købe til fornuftige priser i baren.


Næste fællesspisning er

den 10. november hvor vi fejrer Mortens aften på fransk maner.

Prisen er 150,- for voksne

Prisen er 85,- for børn u.12


Book plads allerede i dag på info@eskae.dk

Kurser 

Igennem de sidste 15 år har Gitte arbejdet med salg og marketing, og vi tilbyder derfor konsulent bistand og kurser, som kan optimere netop jeres virksomheds potentiale. Kontakt Gitte på gitte@eskae.dk og få en snak om mulighederne både i huset og ud af huset.